Atera cykelholdere

Atera er en tysk producent, der fremstiller opbevaringsløsninger til at kunne blive monteret på bilen. Det giver en mulighed for at kunne pakke mere til ferien. Atera producere også cykelholder, så du nemt, simpelt og sikkert kan transportere din cykel eller tage den med på ferien.

Atera produkter er enestående teknisk innovation og tysk design, hvor kvaliteten er høj. Deres produkter har i Tyskland fået meget positive omtale og anbefalelsesværdige priser i forskellige test. 

Deres cykelholder, Atera Strada Sport M2, har og vinder test hos blandt andet FDM, ADAC og Test.de.

Atera fremstiller cykelholder til ethvert behov, så du kan helt sikkert finde en i forhold til dit behov. Se deres modeller herunder.

Atera Giro AF

Hvorfor skal du vælge en cykelholder fra Atera?

Produkt af tysk kvalitet, når det er bedst!

Atera har blev grundlagt i 1972, hvor de lige siden har produceret og designet produkter af høj kvalitet, hvilket gør deres produkter til et godt valg.

Cykelholdere fra Atera er kendt for at kunne monteres hurtigt på bilen, samt at de holder cyklerne rigtig godt fast og cyklerne kommer til at stå stabilt. Cykelholderne er fremstillet i mat anodiseret aluminium, som modsat almindelig aluminium, er stærkere og mere holdbart i forhold til slid, vejr og vind. Dermed kan det holde i mange år og bliver ikke glansløs over tid.

Atera har cykelholder, der giver muligheder for at transportere 1, 2, 3 eller 4 cykler, så hele familien kan have cyklen med på tur eller ferie. De fleste modeller vil være beregnet til 2 eller 3 cykler. Især har deres cykelholder-serie, Strada, vundet rigtig mange test, fordi der er fokus på enkelthed, gode materialer og anvendelighed og sørger for at cyklerne altid står stabilt på hele turen.

En anden grund til at købe produkter fra Atera er, at virksomheden hele tiden prøver at forbedre deres produktion af produkter, så de bliver mere miljøvenlig. De ønsker at yde et bidrag til miljøet. De har blandt andet sat disse mål:

  • Undgå at påvirke miljøet med skadelige virkninger i alle deres aktiviteter
  • Produkterne skal udvikles miljøvenligt
  • Forsigtigt håndtering og brug af naturressourcer
  • Overholdelse af landespecifikke lovkrav og miljøkrav
  • Inddragelse af vores leverandører for at undgå miljøforurening

Så du kan godt købe en Atera cykelholder med god samvittighed.

Vil du læse mere om Atera cykelholdere, kan du gøre det lige her.