Cykelholder til 4 cykler

Hvad end du har en passion for landevejscykling, eller om du planlægger en cykelferie med hele familien, så kan du få glæde af en cykelholder til bilen. Cykelholderne findes i mange former og størrelser. Der er eksempelvis mulighed for at købe en cykelholder til 4 cykler.

På denne side vil vi fokusere på de cykelholdere, der kan transportere 4 cykler. Dem findes der efterhånden mange af, men vær opmærksom; der kan være en verden til forskel på cykelholderne mht. kvalitet, sikkerhed, brugervenlighed og lastekapacitet.

Buzzrack Buzzwing 4

Transportér nemt familiens cykler med en cykelholder til 4 cykler

Der er ingen grund til at bruge tid og penge på at leje cykler i udlandet, når man kan tage sine egne cykler med på en nem og sikker måde. Med en cykelholder til 4 cykler kan man tage hele familiens cykler med på tur uden at skulle investere i en dyr trailer e.l.

I kan f.eks. sætte kursen mod Frankrig, Italien eller Spanien, hvor der er adskillige smukke cykelruter. Her kan I nyde en masse frisk luft og flotte landskaber, og når turen atter går hjem, så kan I nemt montere jeres cykler på bilens cykelholder. Dét er smart.

Vær opmærksom på dette ved køb af en cykelholder til 4 cykler

En cykelholder til 4 cykler er ikke svær at finde, men skal du sikre dig, at du får så meget værdi for pengene som muligt, så skal du tage dig nogle forholdsregler. Mere om det nedenfor.

Lasteevne: En vigtig ting at være opmærksom på er cykelholderens lastekapacitet. Nogle cykelholdere er nemlig hovedsageligt egnet til at fragte racercykler, der som udgangspunkt er meget lette, og derfor har disse cykelholdere typisk ikke den højeste lastekapacitet. Dette kan blive en udfordring, hvis du f.eks. skal transportere 4 mountainbikes eller elcykler. Tjek derfor op på, om cykelholderen kommer med en lasteevne på 40, 50 eller 60 kg. (eller noget helt fjerde). Det kan nemlig være afgørende.

Type af cykelholder: En cykelholder til 4 cykler kan fastgøres på forskellige måder, alt efter hvilken type der er tale om. Tag på forhånd stilling til, om du ønsker en cykelholder til bagklap, til anhængertræk eller til tagmontering. Der er fordele og ulemper ved alle disse typer.

Kompatibilitet: Når du skal købe en cykelholder til 4 cykler, så skal du sikre dig, at cykelholderen passer til de cykler og hjulstørrelser, som du har brug for at fragte. Det er f.eks. ikke alle cykelholdere, der er egnet til at transportere børnecykler.

Sikkerhedsniveau: En cykelholder med et tårnhøjt sikkerhedsniveau bør altid være at foretrække. Det er trods alt trafiksikkerheden, du gambler med, hvis du køber en cykelholder med en lav grad af sikkerhed.

Hvad koster en stor cykelholder?

En cykelholder, der kan transportere op til 4 cykler er større end gennemsnittet, og det påvirker selvfølgelig prisen. Der er dog rig mulighed for at købe en stor cykelholder uden at blive ruineret. Budgetterer du med omkring 2.000-4.000 kr., så bør du kunne finde en ganske fornuftig cykelholder til 4 cykler. Der findes dog også markant dyrere cykelholdere til biler.

Hvor meget er du villig til at betale for den helt rigtige cykelholder til bilen?