Cykelholder til campingvogn

Din bil har kun ét anhængertræk, men det betyder ikke, at du skal vælge, om du enten vil have din campingvogn eller din cykelholder (med dertilhørende cykler) med dig. Der findes nemlig cykelholdere, der kan monteres på campingvogne og autocampere, og derfor behøver den ene mulighed ikke at udelukke den anden.

En cykelholder til campingvogn er en fantastisk investering, hvis du og din familie har et ønske om at komme på en aktiv campingferie. I denne guide hjælper vi dig med at finde den rette cykelholder, og vi introducerer dig for henholdsvis frontmonterede og bagmonterede cykelholdere. Læs mere om dette nederst på siden. 

Fiamma Simple Plus 200

Gode råd til at finde den perfekte cykelholder til campingvognen

Jagten på den helt rigtige cykelholder til campingvognen er gået ind, og du er måske nået til et punkt, hvor du har brug for hjælp. Denne hjælp giver vi dig, så du snart kan komme på en skøn campingferie med familien.

En cykelholder kan enten monteres foran eller bagpå en campingvogn. Den typiske cykelholder til campingvogn kan rumme to cykler, men der findes også cykelholdere, der kan rumme hele fire cykler. Dermed er der rig mulighed for at tage husstandens cykler med på tur. Lyder det som sød musik i dine ører, så læs videre og dyk ned i vores gode råd til at træffe det svære valg.

De gode råd til at finde den rette cykelholder kommer her:

  1. Definer dine behov, ønsker og præferencer (så du har en idé om, hvad du skal kigge efter og lægge vægt på)
  2. Du skal sikre dig, at de udsete cykelholdere rent faktisk er egnet til at blive monteret på en campingvogn (det er nemlig ingen selvfølge)
  3. Find en cykelholder, der passer til jeres cykler (i forhold til både størrelse og vægt)
  4. Gå med fordel efter et af de kendte og populære mærker (eksempelvis Thule eller Fiamma)
  5. Overvej nøje, om du foretrækker en frontmonteret eller bagmonteret cykelholder (der er fordele og ulemper ved begge dele)
  6. Søg vejledning og sparring hos eksperter, så du kan finde en cykelholder, der matcher dine individuelle ønsker og behov
  7. Undersøg, hvor du kan købe den ønskede cykelholder til campingvogn til den laveste pris (prissammenligning betaler sig)

I forhold til det økonomiske, så skal du regne med en udgift på omkring 1.000-3.000 kr. Vi anbefaler at købe en kvalitetscykelholder til campingvognen, da de kvalitetsrigtige cykelholdere ikke blot har en bedre holdbarhed, men typisk også præsterer højere sikkerhed.

Frontmonteret cykelholder til campingvogn

En frontmonteret cykelholder er, som navnet antyder, en cykelholder, der skal monteres foran på campingvognen. Denne type cykelholder er tilegnet dig, der har en bagtung campingvogn. De frontmonterede cykelholdere kan typisk kun rumme to cykler, men er det tilstrækkeligt for dig, så kan det være et godt valg. En sådan model skal typisk monteres på vangerne mellem gaskassen og koblingen.

Bagmonteret cykelholder til campingvogn

En bagmonteret cykelholder monteres bagpå campingvognen. En sådan model bør være at foretrække, hvis man ønsker, at vægten skal placeres bagerst på vognen, og / eller hvis man ønsker at fragte tre eller flere cykler

To cykler på en autocamper