Cykelholder til væg

En cykelholder til væggen er en god løsning, hvis du gerne vil opbevare din cykel inden for eller hvis din racercykel i vinterperioden skal hænge til pynt i lejligheden eller huset. Især er en cykelholder til væg ideelt til cyklister, der bor i en lejlighed og måske ikke har mulighed for at opbevare cyklen sikkert i en garage eller cykelskur. 

Der findes mange forskellige modeller. Der findes mange praktiske og ofte meget stilfulde holdere til cykelopbevaring, hvilket er ideelt, hvis cyklen skal hænge i f.eks. soveværelset eller stuen. Se vores anbefalinger til valg af cykelophæng, der alle kan købes til en fornuftig pris. 

BBB – Wallmount

Valg af cykelophæng

Der findes forskellige løsninger til at få cyklen op at hænge. Inden du køber en cykelholder, skal du tage stilling til om cyklen skal hænge vandret eller lodret på væggen. 

En af de mest pladsbesparende løsninger er, når cyklen hænger vandret i et hjul. Det er et populært valg, hvis du skal opbevare cyklen i et skur eller garage. Eller hvis du ejer mere end en cykel, da de kan hænge ved siden af hinanden. Cyklen kan hænges op ved hjælp af en krog, der skrues direkte i loftet eller du kan købe en krog, der er designet til at skrue i væggen. 

Vil du heller have cyklen til at hænge vandret, er det også muligt. Her kan du købe forskellige modeller af cykelophæng, alt efter om cyklen skal hænge i pedalen eller i selve overrøret på cyklen. Nogle af dem har en foldbar arm, så den kan klappes sammen, når cyklen ikke hænger på væggen. 

Hvilket mærke skal du købe?

Cykelophæng er blevet meget populært, hvilke gør at flere og flere begynder at producere disse. Især vil vi anbefale mærker som On Gear, BBB, Topeak og Bike Partner. 

Alle disse mærker laver også en masse andet cykeludstyr, så de har helt sikkert styr på, hvad cykelverden gerne vil købe af produkter. 

Hvilke fordele er der ved at hænge ens cykel op?

Der er fordele ved at købe en cykelholder til væggen, så cyklen kan komme op og hænge. 

  • Cyklen kommer væk fra gulvet, hvilket gør det nemmere at gøre rent i rummet, hvor cyklen står.
  • Du kan spare plads i dit skur eller garage, samt beskytter gulvet for at blive beskidt.
  • Det er ikke muligt for folk at vælte cyklen, hvis du har besøg.
  • Du skal ikke have cyklen stå at udenfor i dårligt vejr.
  • Det kan være rigtig flot at have en cykel som pynt, hvis du husker at gøre det ren efter brug.
  • Nem at komme til, når du skal bruge cyklen.