Om os

Velkommen til Cykelholder.dk og TAK fordi du besøger hjemmesiden. 

Vi har skabt Cykelholder.dk for at kunne hjælpe dig, når du skal ud og købe en ny cykelholder. Vores mål har været at samle så mange informationer om de forskellige cykelholder på markedet, at du efter at have læst om de forskellige modeller, vil føle dig sikker i dit valg af cykelholder. Det er nemlig vigtigt for os, at du finder en der passer netop dit eller familiens behov. 

Vær opmærksom på, at vi ikke selv har testet alle produkter, du kan finde her på hjemmesiden. Vi har samlet resultaterne fra et antal forskellige uvildige tests, set på anmeldelser samt brugerbedømmelser, og samlet det alt sammen her på hjemmesiden. På den måde er du fri for at skulle besøge flere forskellige hjemmesider, men kan blot finde alt information lige her. 

Vi går meget op i at kunne præsentere kvalitet her på hjemmesiden. Du vil derfor kunne finde links til produkter, som vi kan få en lille provision fra, for at henvise dig til den pågældende webshop. Dette hjælper os med at kunne holde standarden høj. Dermed er Cykelholder.dk 100% gratis for jer læser. Indtægt kan også komme via  annoncer og reklamer.

Tag et kig rundt, vi håber du synes om hjemmesiden og bliver mere klog på valget af cykelholder. 

 

Med venligst hilsen:
Jacob Madsen
Medgrundlægger af Cykelholder.dk

 

Ansvarsfraskrivelse

Cykelholder.dk er ejet og drevet som et hobbyprojekt, der indsamler information om cykelderholdere. Vi kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for eventuelle skader eller ødelægges af cykel eller bil, som opstår i forbindelse med brug af et produkt, som du har læst om her på hjemmesiden. 

Cykelholder.dk kan IKKE drages til ansvar for eventuelle manglende produkter, som købes hos de henviste webshops. Det er webshoppens ansvar at sende det, som du eventuelt køber hos dem.