Thule cykelholdere

Thule producere et bredt udvalg af transport løsninger og har siden 2005 produceret cykelholdere, og er blevet et af de førende virksomheder indenfor cykelholder. Hvis du køber en cykelholder fra Thule, kan du nemt, sikkert og hurtigt transportere en eller flere cykler, uanset hvor du skal køre hen. 

Når Thule udvikler et produkt sker det med fokus på deres fire stærke værdier: 

  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Design
  • Produktet skal være nemt at bruge

Så du kan trygt købe en Thule cykelholder, da de overholder alle gældende regler, samt vil passe til de fleste biler. De fremstiller mange forskellige modeller, så du kan helt sikkert finde en i forhold til dit behov. Se deres modeller herunder.

Thule Easyfold XT 934

Hvorfor skal du vælge en cykelholder fra Thule?

Thule er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 1942. Hos Thule er målsætningen at give alle ideelle betingelser for at nyde livet i fulde drag uden at skulle bekymre sig om, hvordan man får de nødvendige ting med på turen.

Uanset om du køber en cykelholdere, cykelstol, cykeltrailer, klapvogn, bagagebokse eller en af deres mange andre produkter, vil du opleve at de har fokus på kvalitet, samt at produkterne skal kunne holde i mange år. De udvikler moderne produkter til kritiske forbrugere. Deres mål er at teste, designe og fremstille produkter, der er bygget til at holde, selvom produkterne bruges hver eneste dag. Så selvom deres produkter nogle gange er en smule dyre end andre mærker på markedet, er deres produkter alle pengene værd. 

En anden god grund til at købe produkter fra Thule er, at de gerne vil bidrage til en mere bæredygtigt verden og vil tage et ansvar i forhold til klimaudfordringerne, når de producere deres produkter. Dette sker blandt andet ved at vælge ansvarsbevidste materialer, genbrug af materialer og en energieffektiv produktion. 

Så køb en Thule cykelholder og ha’ den i rigtig mange år. Du vil sikkert blive glad for valget. 

Vil du læse mere om Thule, kan du gøre det lige her. 

Forhandler af Thule cykelholdere 

Du kan altid købe en Thule cykelholder på deres egen hjemmeside. Men du kan tit finde dem til en bedre pris hos nogle af deres forhandler. Her kan vi nævne forhandler som Daekbutikken.dk, Thansen.dk, Cykelgaer.dk, Prof-shoppen.dk eller Cykelpartner.dk. 

Hos alle disse forhandler kan du også finde meget andet cykeludstyr, hvis du står at mangler noget eller blot vil finde nogle gode tilbud.

Modeller

Thule Velocompact 925

Thule Velcompact 927